WRC: Hyundai, sota el sol de la Toscana

Els pilots de Hyundai Thierry Neuville i Craig Breen abordaran el Ral·li Il Ciocco la setmana que ve en un parell d’i20 R5.

Basat en Castelnuovo di Garfagnana, just al nord de Lucca, l’esdeveniment de dos dies proporcionarà a tots dos pilots una prova sobre asfalt. La presència de Breen a la primera ronda del Campionat de Ral·lis italià és un fort indici que l’irlandès romandrà amb l’i20 WRC per al Ral·li de Croàcia del mes que ve.

Neuville tindrà l’oportunitat de passar més temps amb el nou copilot de 2021 Martijn Wydaeghe.

Neuville al mitjà DirtFish:

“És una bona oportunitat per treballar més amb Martijn abans de la pròxima prova sobre asfalt. Fer Il Ciocco ens donarà més temps. Ara tenim un descans bastant llarg i encara que podria ser agradable ser a casa per la piscina si el temps és agradable, d’alguna manera és molt important per a nosaltres aconseguir més quilometratge junts.”

Neuville va experimentar alguns problemes de comunicació bastant severs amb Wydaeghe en l’Àrtic Rally, però va confirmar que el seu company belga romandria al cotxe per a la següent ronda del Campionat Mundial de Ral·lis i va admetre que estava impressionat pel que havia vist de Wydaeghe fins ara.

“El que més m’ha impressionat és la seva calma, és molt tranquil, és molt silenciós tot el temps i se sent relaxat, així que és un bon senyal. Sembla que gaudeix i té una gran motivació i també em dóna un impuls addicional de nou, amb algunes coses noves al meu voltant per empènyer encara més i fins ara està funcionant”.

Aquesta serà la segona vegada que enguany Hyundai Motorsport ha participat en un ral·li prèvi, amb Ott T.nak i Neuville acabant primer i segon en el ral·li d’hivern d’Estònia Otep, quinze dies abans de l’Àrtic Rally.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments