RAIDS: La FIA fica ordre en busca d’una millora per a la disciplina

La FIA va reunir comissaris, directors de curses i organitzadors de curses de tot terreny per debatre sobre el futur desenvolupament de ral·lis i Bajas Cross Country, i és evident que la FIA té la intenció de millorar el perfil de la disciplina.

S’està duent a terme un procés per nomenar un promotor per tal de millorar i desenvolupar la competició i, en particular, treballar amb la FIA per introduir noves tecnologies i experimentals en totes les categories en un futur pròxim. Jutta Kleinschmidt, president de la Comissió entre països de la FIA, també va reiterar la importància d’atraure nous fabricants amb un enfocament obert a les energies alternatives.

També es va presentar la futura piràmide TT. El nivell màxim d’aquesta disciplina hi haurà el campionat mundial de tot terrenys, just per sota hi haurà la Copa Mundial de Bajas. Després de les Copes Regionals d’Europa, Orient Mitjà, Amèrica del Sud, etc., i finalment el quart nivell seran els campionats de cada país.

La intenció no és només promoure la disciplina, sinó també proporcionar una plataforma rendible perquè els participants puguin competir per un títol de la FIA. El nivell d’entrada, quatre, per a la disciplina continua sent les proves realitzades a nivell nacional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments