WRC: Adamo assegura un altra prova per a Solberg aquest 2021

Oliver Solberg va donar un molt bon rendiment a l’Àrtic Rally de Finlàndia, que a finals de febrer va suposar el seu debut en un World Rally Car. En la que va ser la segona prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC), el jove pilot va estar al volant d’un Hyundai i20 Coupé WRC.

Andrea Adamo, director esportiu de Hyundai, va confirmar citat per dirtfish.com que Solberg tindrà més possibilitats aquest any, però es va negar a donar cap detall:

Segur que Solberg tornarà. No donaré més detalls, no diré quantes proves perquè començaran a estressar-me en les entrevistes de mitjans d’any i a preguntar-me quan serà la propera prova per a ell i coses així. Em faran arribar el missatge, també em trucaran. Sé gestionar la premsa així com altres: per a vosaltres la informació ve gota a gota ‘.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments