CERA: Jan Solans nou pilot Citroën per al S-CER 2021

El Campió del Món de Ral·lis Júnior 2019 canvia de programa mundialista per un intent de guanyar el nou Súper Campionat d’Espanya de Ral·lis amb un Citroën C3 Rally2 de Sports & You. Es tracta d’un pas enrere en les seves pretensions mundialistes però s’asseurà en una estructura oficiosa, que no oficial, que el pot ajudar en el seu futur.

Després de només poder córrer tres cites amb el Ford Fiesta R5 MkII que va obtenir com a premi de la Junior WRC del 2019, ara l’objectiu de Jan amb aquest moviment és acumular quilometres al volant del cotxes de la categoria Rally2, coneixent els límits i amb experiencia pot encarar les curses del mundial amb certes garanties de cridar l’atenció als equips oficials.

Encara queda per confirmar altres proves que farà el pilot de Matadepera, però sembla que també disposarà de sortides mundialistes per no perdre el ritme que allí s’hi porta. És lògic pensar que alguna d’aquestes proves bé podrien ser el Ral·li de Portugal, Sardenya o Catalunya. Bé perquè les coneix o bé perquè la logística pot ser assequible.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments