ERC: El Ral·li Açores 2021 tindrà públic

El Grup Desportiu Comercial (GDC) i la Comissió Especial de Seguiment de la Lluita contra la Pandèmia a Covid-19 (CEALCPC) van celebrar aquest divendres, a la seu del club, una roda de premsa amb l’objectiu d’informar que s’autoritza la celebració 55a edició del Ral·li Açores.

Rui Moniz, president de la GDC, va començar “agraint i destacant la disponibilitat, la postura i l’interès de la comissió per crear les condicions que permetin celebrar el Ral·li de les Açores”, en el que suposa un reforç de la col·laboració amb el Govern dels Açores i amb els organismes implicats en l’esdeveniment.

Gustavo Tato Borges, president de CEALCPC, va començar referint-se al paper que ha tingut l’entitat que presideix, així com el govern de les Açores, en la recuperació de l’activitat normal, tot i que no es tracta d’un procés instantani.

Va confirmar la importància del Ral·li de les Açores i, per tant, “el compromís de tot el seu equip, en un treball que es desenvolupa des de fa temps, en col·laboració amb el Grup Desportiu Comercial, per dur a terme l’esdeveniment amb espectadors i de forma segura, en lloc d’afirmar que s’hauria de fer sense públic, cosa que és una autèntica il·lusió ”, va dir. També va destacar que està convençut “que serà possible dur a terme aquest i altres esdeveniments emblemàtics per a les Açores i per a l’economia de l’arxipèlag” i “la importància de la situació de pandèmia en el moment de la seva realització, que serà decisiu, i que, si es manté la tendència actual, serà sana ”.

Rui Moniz, per la seva banda, va indicar que “la prova no serà la mateixa que en edicions anteriors. Per tenir èxit, és imprescindible la col·laboració habitual de totes les parts interessades, des de competidors fins a espectadors. No es faran concessions a la seguretat, també a la sanitària, i la suspensió o supressió d’algunes especials no quedaran excloses si així ho decidim ”, va dir.

El president del Comitè Organitzador del Ral·li de les Açores va concloure la seva intervenció afirmant que “properament es llançarà una campanya multimèdia que informarà els detalls sobre la presència dels espectadors, que tindran el paper principal en aquesta nova normalitat i en el seu retorn als ral·lis. La cobertura de televisió, ràdio i internet en directe es troba a les fases finals de la planificació, per permetre-li seguir l’esdeveniment pas a pas també des de casa o des de l’oficina.

El 55è Ral·li de les Açores tindrà lloc entre els dies 6 i 8 de maig, i la competició azoriana tindrà els honors d’obertura de la disputa pel Campionat Europeu de Ral·lis FIA, el FIA ERC i per al Campionat de Ral·li de les Açores.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments