ERC: Llarena – Fernández canvien Citroën per un Skoda

Defensant els colors del Rallye Team Spain durant els darrers tres anys al Campionat Europeu de Ral·lis, el pilot espanyol Efrén Llarena substituirà aquesta temporada el seu Citroën C3 R5 per un Skoda Fabia Rally2 evo.

Al costat de la navegant Sara Fernández, el pilot natural de Burgos que va guanyar els títols ERC3 i ERC3 Junior tindrà una unitat txeca disponible durant dos anys, on la companyia farmacèutica, Grupo Farma10, serà el principal patrocinador. L’estructura amb la qual comptaran amb l’assistència necessària i la marca de pneumàtics que s’utilitzaran encara no està definida.

Tots dos ja han dut a terme una petita secció de proves a la regió de Galícia, on ja estan familiaritzats amb una unitat del cotxe txec (abans PT Racing) de l’equip espanyol La Trazada Sport. L’objectiu clar de l’equip és intentar lluitar pel títol de l’ERC.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments