WRC: Gryazin amb els peus al terra davant d’un possible salt

Nikolas Gryazin, de 23 anys, ha estat un dels pilots que ha destacat durant els darrers anys, amb bones actuacions en les categories que ha passat. Recentment va pujar al podi de l’Àrtic Rally de Finlàndia en el WRC2 quan va acabar en tercera posició, un dies abans de provar un World Rally Car de Ford M-Sport.

Tot i la seva primera participació en un esdeveniment del WRC 2 World Rally (WRC) que es remunta al 2019, el rus té els peus a terra i no vol saltar-se les etapes del seu desenvolupament, tal com va subratllar al lloc web dirtfish.com:

El test amb el Fiesta va ser increïble. Estic molt content de fer-ho. El cotxe era molt agradable de conduir i en realitat és una mica més fàcil que el R5

Tot i que l’objectiu és estar a la divisió principal del WRC, Gryazin sap que no serà fàcil i primer ha de dominar al WRC2:

Com us podeu imaginar, aquí és on vull anar, però és molt difícil sense suport de fàbrica. Encara és massa aviat per a mi. Necessito córrer més ral·lis i tenir més experiència. Necessito entendre exactament com està tot abans de fer el pas; quan entres al màxim nivell del Campionat Mundial de Ral·lis, has de ser immillorable en un R5. No vull entrar en un World Rally Car i ser l’últim en acabar. Quan aquest és el cas, de vegades és millor competir al WRC2; aquí és on el R5 és més competitiu. No tinc una segona oportunitat al WRC, així que he de fer que la primera funcioni.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments