WRC: Ostberg a la reconquesta del títol de WRC2 amb Citroën aquest 2021

Citroën Racing ha tornat a confiar en Mads Ostberg i Torstein Eriksen, fidels membres de la família Citroën C3 Rally2, la parella defensarà la seva corona mundial WRC2. L’equip de Tagai Racing Technology, que ja corre amb l’equip noruec al Campionat d’Hongria de Ral·lis, serà l’encarregat d’implementar el nou programa.

Amb més de 130 curses del WRC i no menys de 18 podis a la primera categoria, Mads Ostberg és sens dubte un dels principals pilots del ral·li. Amb quatre victòries del WRC2, Mads Ostberg i Torstein Eriksen van aconseguir el títol mundial del WRC2 el 2020 i ara tornen, ja que tenien previst participar en set proves del campionat del món en un programa complet al WRC2 que encara no està completament definit:

Volem poder continuar tota la feina que van començar amb Citroën Racing. Ens coneixem bé durant tots aquests anys i el títol mundial que vam guanyar el 2020 il·lustra clarament l’eficàcia de la nostra col·laboració. He estat molt involucrat en el desenvolupament i la posada a punt del C3 Rally2 i estic orgullós de poder portar-lo a lo més alt del campionat. És un gran repte lluitar de nou pel títol. Hem treballat molt amb Citroën Racing i TRT per muntar aquest programa i estic segur que tots hem trobat la solució adequada per assolir els nostres objectius

Ostberg

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments