CATALUNYA: Renault entra de ple en el nou Campionat de Ral·licros

Igual que Clio Rally i Clio Cup, Clio RX gaudeix d’un gran èxit en la seva versió de ral·licros, el cotxe francès tindrà el seu trofeu dedicat al Campionat Català de Ral·licros.

Fins i tot abans de debutar al Campionat francès júnior FFSA Ral·licros, Clio RX ja segueix els passos de Clio Rally i Clio Cup començant la seva expansió internacional.

Amb les seves característiques tècniques i econòmiques la converteixen en la plataforma d’aprenentatge ideal per a joves pilots, el Clio RX també apareix en el Campionat Català de Ral·li cros (Campionat de Catalunya RXCAT) a través del Trofeu Clio RX.

Obert a competidors de totes les edats i nivells d’experiència, el Trofeu Clio RX serà present en les cinc proves del primer campionat de Catalunya dedicat a la disciplina, totes les quals tindran lloc al Circuit de Calafat.

El format seguirà la tradició del ral·licross amb la pràctica lliure anterior a les sèries qualificadores que estableixen les graelles per a les semifinals, on s’introduirà la joker lap. Cada pilot competirà dues semifinals, després de les quals els sis competidors amb més punts avançaran a la final.

Mantenint-se fidel a la seva filosofia compartida de detectar i promoure els millors joves pilots, Renault i V-Line oferirà una inscripció a una prova del Campionat francès júnior de 2022 FFSA al junior de més ben classificat al final de la temporada. També hi haurà un generós sistema de bonificacions que combinarà diners en efectiu i crèdits de recanvis i també recompensarà els cinc primers en cada esdeveniment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments