WRC: Lappi podria tornar al WRC2 per disputar el Ral·li de Portugal 2021

Esapekka Lappi espera competir en més curses del WRC2 aquest any per augmentar el seu objectiu de tornar a temps complet al WRC, després d’una victòria categòrica a l’Àrtic Rally. L’ex pilot de M-Sport Ford que va guanyar de manera convincent a bord d’un VW Polo GTI R5 per davant del Skoda Fabia Rally2 d’Andreas Mikkelsen. Es va endur 8 de 10 tram i, i té moltes ganes de tornar a l’acció a finals d’aquest any, el seu principal objectiu és formar part d’un equip oficial el 2022. Portugal és la prova següent?


“Crec que podem dir que aquesta missió s’ha complert. Vaig anar-hi per recordar a la gent que segueixo aquí i que vull veure el meu nom a la llista de pilots disponibles, com Andreas, per a la temporada vinent. Crec que hem obert la porta a això. Aquest resultat confirma que encara hi sóc. Volia veure i escoltar: és bo demostrar-vos que no anem lents. Janne (Ferm, el seu copilot) em va dir que feia anys que no m’havia vist conduir tan relaxat. Va ser fantàstic: aquest Ral·li va ser el motiu pel qual vam tornar al Campionat del Món. A partir d’aquí no sé què vindrà. Estem parlant amb els equips, però això és tot per ara. De moment, només hi ha idees, res més. Sens dubte, aquest resultat ens ajudarà, però no sé què passarà. Hem d’avaluar. Definitivament, crec que la gent sap que sóc ràpid en ral·lis ràpids, així que potser hauria de mirar alguna cosa diferent, participar en algun ral·li com Portugal ”.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments