RAIDS: Jutta Kleinschmidt pilot reserva de l’Extreme E

L’Extreme E ha anunciat el segon dels seus experimentats pilots que donaran suport a la sèrie en tasques d’assessorament i com a «pilots de campionat» si algun dels equips els requereix durant la temporada inaugural.

Jutta Kleinschmidt s’uneix al campionat en una tasca oficial d’assessoria, jugarà un paper en el qual la seva gran experiència en més de 30 anys a Cross-Country Motoresport com a pilot i assessora serà plenament utilitzada. El nomenament de Jutta segueix la notícia que Timo Scheider havia estat confirmat com a pilot del Campionat, i també assessor de l’Extreme E.

A causa de la naturalesa de les ubicacions que l’Extreme E visitarà el 2021, els equips no tindran un pilot de suport en el lloc en els esdeveniments. Per tant, Kleinschmidt estarà a l’abast, ja que el suport femení en cas que algun dels equips el demani en alguna prova d’aquesta temporada.

Jutta Kleinschmidt, nascuda a Colònia, Alemanya, presumeix d’un impressionant pedigrí. La seva primera aparició en l’esdeveniment de renom mundial, el Ral·li Dakar, va ser en la categoria de motos el 1988, però el 1994 havia canviat a quatre rodes i la categoria de cotxes. Tres anys més tard es va convertir en la primera dona a registrar una victòria d’etapa i al 1999 va obtenir un tercer lloc en la general.

El 2001, va escriure el seu nom als llibres d’història com la primera guanyadora del Ral·li Dakar. Dos podis més el 2002 i 2005 van consolidar el seu lloc com la pilot més reeixida de la categoria fins avui.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments