WRC: El Campió del JWRC, Kristensson, farà el salt amb M-Sport al WRC2

L’actual campió del Junior WRC farà un altre pas important en la seva carrera. Tom Kristensson es prepara per competir en una campanya al WRC2 amb M-Sport / Ford, gaudint així del premi, un Ford Fiesta Rally2. Kristensson comença la seva temporada a sobre l’asfalt de Croàcia, continuarà a Portugal, Estònia, Finlàndia, Bèlgica i Catalunya.

Després de guanyar tres de les quatre proves del campionat l’any passat, el suec va demostrar la seva velocitat en totes les superfícies amb victòries a la neu, la terra i l’asfalt, però ara el repte és molt més gran:

Estic molt content i agraït pel fet que M-Sport em va donar l’oportunitat d’unir-me al seu equip al WRC2. Després de garantir el títol Junior, vam treballar per aconseguir un pla per a aquest any i estic molt agraït als meus socis i a tots els que m’envolten que facin possible que visqui el meu somni.

Sempre ha estat el meu pla conduir al Campionat Mundial de Ral·lis, i és fantàstic veure que tot s’uneix. Com que mai havia competit en un cotxe de quatre rodes motrius, el primer que he de fer és sentir i descobrir quins són els millors paràmetres per al meu estil de conducció. Hi ha molt per aprendre, però estic al millor lloc possible per fer-ho i tinc moltes ganes de l’any que ve

El director executiu de M-Sport, Malcolm Wilson

M-Sport ha donat oportunitats a alguns dels joves amb més talent del món, que poden avançar fins als més alts nivells de competició. En els darrers anys, el WRC Junior ha estat una part integral d’això i espero veure com es desenvolupa Tom com el jove més recent que s’ha graduat d’aquest esquema. Ara li ha arribat el moment de desenvolupar les seves habilitats. Totalment integrat a l’equip, tindrÀ accés a la mateixa informació que els nostres pilots principals i aprenen a desxifrar aquesta informació i millorar les seves habilitats juntament amb el nostre experimentat equip d’enginyers

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments