WRC: Torna un clàssic, torna el Ral·li Acròpolis de Grècia

El Ral·li Acròpolis de Grècia torna al Campionat Mundial de Ral·lis després de vuit anys d’absència. La prova es va forja una enorme reputació com un dels esdeveniments més emblemàtics del WRC des de 1973, i el promotor del WRC ha finalitzat un acord plurianual amb el govern grec per al retorn de l’Acròpolis.


L’esdeveniment serà la 10a cursa de la temporada, del 9 al 12 de setembre, en substitució del Copec Rally Chile, que ha estat cancel·lat a causa de les contínues restriccions governamentals provocades per la pandèmia.


L’Acròpolis es va celebrar per primera vegada el 1951. Es va convertir en una de les rondes més dures del WRC, amb carreteres de muntanya sinuoses i rocoses, gairebé sempre combinades amb calor intensa i pols sufocant, cosa que el converteix en un repte complicat per a pilots i equips.

“L’Acropòlis té un capítol il·lustre en la història del WRC i agraïm l’enorme compromís del govern grec de restaurar-lo en el calendari mundial. Benvingut de nou!”

Jona Siebel, director del promotor del WRC

Xile va demostrar ser una prova molt bona per al WRC el 2019. Malauradament, el país pateix molt la pandèmia i la situació continua sent difícil. Estem molt decebuts per perdre l’esdeveniment d’aquest any, però Xile segueix formant part de la família del WRC

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments