WRC: Ford i M-Sport satisfets per l’arribada dels híbrids

Malcolm Wilson, director executiu de M-Sport, i Mark Rushbrook, director global de Ford Performance, estan alineats amb la importància que la nova era híbrida del WRC té per a la sostenibilitat del campionat a curt / mig termini i, per tant, la marca nord-americana va decidir mantenir la col·laboració amb M-Sport.

M-Sport i Ford han confirmat avui mantenir el seu vincle al WRC, ampliant-lo fins a finals del 2024, inclosa la nova era del WRC, que arrenca el 2022. Per al director executiu de M-Sport, Malcolm Wilson:

Sempre ha estat important per al nostre esport per mantenir-se al dia amb els temps, i aquest compromís amb la tecnologia híbrida alinea el futur dels mítings amb el compromís global de Ford per un futur més sostenible.

“Com a campionat més dur per als cotxes basats en la producció, el Campionat Mundial de Ral·lis proporciona la plataforma perfecta per provar, desenvolupar i promocionar l’última tecnologia de vehicles de carretera, cosa que fa que aquest desenvolupament sigui integral per a la rellevància i continuació del nostre esport. També ha estat part integral de la continuació de la nostra exitosa associació amb Ford i salvaguarda el futur immediat de M-Sport al Campionat Mundial de Ral·lis.

Durant les darreres dues dècades, hem realitzat actuacions fantàstiques i hem desenvolupat alguns dels cotxes i pilots amb més èxit del campionat. Treballant estretament amb Ford Performance, la nostra intenció és continuar aquest èxit el 2022 i continuar avançant amb proves tant al Regne Unit com als Estats Units. Encara queda molt per recórrer, però ens comprometem a lliurar un altre guanyador del ral·li a mesura que el món avanci cap a un futur més sostenible

El director global de Ford Performance, Mark Rushbrook, assenyala que aquest pas del WRC arriba en el moment adequat:

“La transició del WRC dels motors de combustió interna pura a la tecnologia híbrida arriba en un moment oportú per a Ford. La companyia avança ràpidament cap a un futur electrificat, desenvolupant tecnologia de vehicles híbrids i elèctrics per als nostres vehicles de passatgers i vehicles comercials més recents a tot el món.
La construcció d’un cotxe híbrid Rally1 per a la propera temporada ens permetrà provar i demostrar aquesta tecnologia a l’emocionant espectacle que és el WRC, i no podem esperar a mostrar-vos què pot fer! ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments