RAIDS: Audi ja té molt avançat el seu projecte per al Dakar 2022

L’arribada d’Audi al Dakar està prenent forma. Confirmat el novembre passat, tindrà lloc el 2022 amb un prototip híbrid actualment en disseny i “gairebé finalitzat”.

«A Audi, seguim fidels a la nostra filosofia d’utilitzar per primera vegada les noves tecnologies en el motoresport, que són revolucionàries per als futurs vehicles de producció»

JULIUS SEEBACH, DIRECTOR GENERAL D’AUDI SPORT GMBH I CAP DE NEGOCIS

Aquest prototip híbrid d’Audi porta la unitat elèctrica (MGU) també utilitzada per la marca a la Fórmula E i desenvolupada des de zero per a la temporada 2021. Al vehicle s’hi instal·laran un total de tres motors elèctrics.

Un (motor) a l’eix davanter i un a la part posterior. El tercer s’utilitzarà per recarregar la bateria mentre es condueix

Director del projecte, Andreas Roos.

Tota la unitat elèctrica s’acoblarà a un motor tèrmic TFSI de quatre cilindres que anteriorment s’utilitzava a DTM. Un motor «increïblement eficient» segons Roos i «a l’avantguarda de la tecnologia en termes de pes i consum».

El primer prototip es troba actualment en construcció a Audi Sport a Neuburg an der Donau (Alemanya). La seva posada en marxa està prevista per a finals de juny, seguida de la presentació oficial al juliol. Després es preveu una intensa fase de proves abans del primer Dakar d’Audi, el gener de 2022.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments