WRC: Ingram, campió Europeu, al WRC3 amb Skoda

Chris Ingram torna a la competició. Estarà amb un Skoda Fabia Rally2, al WRC3 i ja present al Ral·li de Croàcia en el marc d’una campanya per dos anys.

L’aventura de Chris Ingram comença avui, gràcies a una col·laboració clau amb CarFinance 247 i a una sèrie de nous patrocinis.

Després de l’èxit de Chris i del copilot Ross Whittock al Campionat Europeu de Ral·lis, on es van convertir en els campions més joves de la història, el duo té un nou repte.

Després d’haver lluitat econòmicament i fins i tot haver dut a terme una exitosa campanya de finançament col·lectiu, la seva missió al WRC està ara destinada a ser molt diferent, ja que el seu creixent èxit ha atret una important atenció dels patrocinadors i li ha permès crear l’equip Warrior Rally.

Adam Shore, director de Rally Warrior, va dir:

Chris va lluitar durant diversos anys per finançar la seva carrera. Sentim el desig d’intervenir i assegurar-nos que Chris i Ross tinguin l’oportunitat que mereixen al WRC. Exemplifiquen la resistència i el rendiment excepcional, i els fans volen veure competir aquestes estrelles emergents.

Hem estat part del viatge de Chris durant els darrers quatre anys i ens hem inspirat contínuament en la seva dedicació, habilitat i voluntat per triomfar sobre les adversitats. A la pista i fora de la pista, Chris encarna els valors de la nostra empresa: la seva resistència, passió i compromís amb el treball en equip són qualitats que aspirem a promoure i demostrar cada dia.

Louis Rix, co-CEO de CarFinance 247.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments