WRC: Suninen amb Ford Fiesta Rally2 al Ral·li de Croàcia 2021

Teemu Suninen sortirà al Ral·li de Croàcia al volant d’un Ford Fiesta Rally2 oficial.

Finalment, el pilot finlandès intercanviarà seients amb Adrien Fourmaux, promocionat per primera vegada a la categoria reina. Al juliol de 2019, a Estònia, el finlandès ja havia tingut l’oportunitat de conduir el flamant Ford Fiesta Rally2, aleshores acabat d’homologar. Però aquesta única aparició va ser molt decebedora, ja que Teemu Suninen estava eclipsat en gran part per molts R5 presents a l’inici.

Vull donar moltes gràcies a l’equip per trobar la manera d’incloure’m al Ral·li de Croàcia. Es tracta d’un esdeveniment que no estava al meu calendari a principis d’any i, com més condueixi, millor! El campionat WRC2 és realment competitiu ara mateix i espero aquest repte.

Fa temps que no condueixo un d’aquests cotxes, però serà una bona experiència, descobrir aquestes noves especials i redescobrir un cotxe sense diferencial central; així que estic preparat per provar coses per al 2022 que podrien ser necessàries en els propers mesos.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments