WRC: Croàcia espera rebre espectadors

FotoToyota

Els organitzadors del Ral·li de Croàcia continuen esperant que tinguin públic en el seu esdeveniment:

“A Estònia, l’any passat, les autoritats van permetre que l’esdeveniment tingués audiència en zones especialment designades. Crec que podem tenir públic a Croàcia. Disposem de 150 quilòmetres de trams, que potencialment ofereixen visibilitat al costat esquerre i dret de la carretera.

President del comitè organitzador de ral·lis croats, Daniel Šaškin.


No hi faltarà espai per mantenir la distància física i, per a això, hem preparat protocols específics de Covid. Tots els participants, comissaris, comissaris i espectadors (si estan autoritzats) hauran de respectar-los. Per a aquells que no podran estar al costat de la carretera, hi ha retransmissions a la ràdio i la televisió croates que crec que tindran una gran audiència

President del comitè organitzador de ral·lis croats, Daniel Šaškin.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments