WRC: Finlàndia en busca de la presència d’espectadors

Programat per a finals de juliol, el Ral·li de Finlàndia es pot ajornar fins a la tardor per assegurar-se que pugui acollir espectadors.

En els darrers dies, hi ha hagut molts rumors sobre aquest tema, fins i tot imaginant el pitjor amb la cancel·lació directa de l’esdeveniment si no es permetia la presència d’espectadors. A Finlàndia, el govern està considerant actualment reduir algunes restriccions, ja que la campanya de vacunació està prevista fins a finals d’estiu. Però en aquest moment, encara no està clar si grans esdeveniments públics com el Ral·li de Finlàndia es poden organitzar amb normalitat. I sense el suport econòmic de les entrades venudes als espectadors, aquest gran esdeveniment del calendari no podria tenir lloc, com el Ral·li de Suècia d’aquest any.

Segons els rumors transmesos pels finlandesos de Rallit, s’està estudiant una proposta per trobar una nova data al setembre, entre els ral·lis de l’Acròpolis i Catalunya. De moment, el director de l’organització del ral·li es va negar a fer comentaris.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments