WRC: Sordo podrà estrenar copilot al Ral·li de Portugal 2021

Tot i que la data de tancament de les inscripcions al Ral·li de Portugal (del 20 al 23 de maig) està fixada per al 20 d’abril, l’equip de Hyundai Motorsport ja ha presentat el seu equip per a aquest primer esdeveniment de terra de la temporada.

A més dels duos Neuville / Wydaeghe i Tänak / Järveoja, Andrea Adamo cridarà a Dani Sordo i Borja Rozada per embarcar-se en el tercer Hyundai i20 WRC. Sense competició des del ral·li de Monte-Carlo del gener, el pilot resident a Andorra debutarà amb el seu flamant copilot en un dels seus esdeveniments favorits.

Abans d’això, no seria d’estranyar que el pilot de Hyundai es posés en forma per a un esdeveniment nacional per recuperar les sensacions, com en el passat, tant per a ell com per als seus companys d’equip.

A Portugal, Dani Sordo és, òbviament, un competidor amb molta experiència, amb ni més ni menys de dotze participacions al comptador, amb quatre podis, primer el 2007, després el 2009, 2010 i finalment el 2017 amb Hyundai.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments