ERC: El Ral·li Açores 2021 un altre cop aplaçat

Després de la sol·licitud feta per l’Autoritat Regional de Salut del Govern de les Açores al Grup Esportiu Comercial, el 55è Rallye de les Açores s’ajornarà.

L’origen de la sol·licitud és l’increment del nombre de nous casos positius per la nova variant anglesa del virus SARS-Cov-2, que ha experimentat un augment significatiu els darrers dies a les Açores, concretament a l’illa de São Miguel, i que ha donat com a resultat l’aplicació de noves mesures, resultants de l’últim Consell de Govern, celebrat aquest dimecres 14 d’abril.

El Grup Esportiu Comercial, interessat en estar sempre al costat de salut pública, va acceptar la sol·licitud i va iniciar immediatament els passos amb les parts intervinents, concretament amb la FIA, l’autoritat esportiva mundial, amb Eurosport Events, promotor del Campionat Europeu de Ral·lis FIA, el FIA ERC, i amb la Federació Portuguesa de Motorsport i Karting de la FPAK per tal d’articular una nova data per al 55è Ral·li de les Açores.

L’equip organitzador del 55è Ral·li Azores manté el seu estat de preparació per tirar endavant la cursa per al FIA ERC i el Campionat de Ral·li Azores, en un any en què va ser necessari innovar per garantir un esdeveniment segur per a tothom. El Grup Esportiu Comercial i el Govern de les Açores segueixen compromesos a garantir que el 55è Rallye de les Açores tindrà lloc el 2021, després dels esforços ja realitzats per dur a terme l’esdeveniment més gran de promoció de les Açores al món.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments