WRC: D’on ve la manca de comunicació entre Neuville i Wydaeghe?

La comunicació entre el pilot de Hyundai Thierry Neuville i el seu copilot Martijn Wydaeghe hauria de funcionar millor en futurs ral·lis. Wydaeghe va assumir el paper de copilot de Neuville al començament d’aquesta temporada, després que la llarga associació de l’estrella belga amb el seu copilot Nicolas Gilsoul arribés a un abrupte final.

Neuville i Wydaghe han competit junts en dos Campionats del Món de Ral·lis, i en ambdues ocasions la parella va acabar en tercer lloc. No obstant això, han tingut els seus propis problemes en les primeres carreres de la temporada.

Wydaeghe ha intentat millorar la seva pronunciació en francès, ja que Neuville no sempre podia entendre la lectura de les notes del seu nou copilot. La comunicació també es va veure obstaculitzada per un problema tècnic.

Ha estat prenent classes i cada vegada millora més. També vam poder resoldre el problema del telèfon d’el casc, que era una tonteria en si mateix. O diguem-ho així, al final hi va haver una solució senzilla. Ara tot funciona «

Tenia una versió antiga del meu casc per als auriculars. Per alguna raó el meu casc no havia estat actualitzat amb el nou sistema, així que no funcionaven junts «,

Neuville

Neuville i Wydaeghe han tractat de millorar la seva cooperació participant en ral·lis fora del campionat de món. El passat cap de setmana, van competir amb el cotxe del WRC al Ral·li de Sanremo, a Itàlia, deixant enrere als seus companys d’equip Ott Tänak i Martin Järveoja.

Ha estat una bona oportunitat perquè Martijn i jo continuem el nostre desenvolupament i trobem un bon ritme al cotxe. Va ser un dia exitós per a nosaltres i podem estar satisfets amb la nostra feina «, va dir Neuville.

És fantàstic que hàgim anat agafant un millor ritme tot el temps. El dia del ral·li ens va ajudar perquè hi havia alguns trams molt difícils. Vam poder entrar en els petits detalls amb Martijn.

La temporada del Campionat de el Món de Ral·lis continua la setmana vinent amb la primera prova puntuable a Croàcia. Neuville i Wydaeghe són segons en el campionat, mentre que els Toyota de Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen ocupen el primer lloc amb quatre punts.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments