WRC: M-Sport vol a Suninen a temporada completa

Alineat amb els colors M-Sport des del 2017, Teemu Suninen encara gaudeix de bones probabilitats a l’equip britànic malgrat els resultats obtinguts.

Per a aquesta temporada 2021, el programa del finlandès s’ampliarà en comparació amb el pla inicial, primer amb la participació a Ral·li Croàcia la setmana vinent al volant d’un Ford Fiesta Rally2. Millor encara, Richard Millener, director d’equip de M-Sport, ha expressat el seu desig de construir un programa complet per al seu pilot finlandès. I, tot i que ha aconseguit els seus tres podis del WRC sobre terra, el britànic, però, sent que el seu pilot té més qualitats a l’asfalt.

A Croàcia, el pilot de M-Sport podrà demostrar el seu nivell a la categoria inferior (WRC2), però aquesta participació és, òbviament, una arma de doble tall amb l’obligació d’un resultat excel·lent sempre que es vegi la confiança.

“L’objectiu és tenir Teemu en tots els esdeveniments d’aquest any. Actualment estem treballant en aquest objectiu. Fins ara hem invertit molt en ell i el volem mantenir amb nosaltres. Ara mateix estem veient les coses ral·li a ral·li, però no puc esperar a veure com va a Croàcia. Personalment, crec que Teemu és millor pilot d’asfalt que de terra”.

Richard Millener

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments