WRC: El Ral·li de Croàcia 2021 finalment sense espectadors

No és sorprenent, i igual que passa amb les proves de principis d’any a Monte-Carlo i després a l’Artic Rally Finlàndia, els organitzadors del Ral·li de Croàcia no tenen més remei que seguir les directrius governamentals, és a dir, la prohibició d’espectadors en els trams.

Tot i diverses solucions fetes per permetre un mínim de públic amb zones mitjançant un indicador precís, tot respectant la distància social i portant mascareta com a Estònia l’any passat, fins ara no s’ha concedit llum verda a poques hores de l’inici de l’esdeveniment..

Només determinats mitjans de comunicació i treballadors del WRC que compleixin un estricte protocol de salut Covid-19 (prova PCR …) podran assistir a aquesta tercera prova del campionat mundial de ral·lis.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments