WRC: Inici del JWRC 2021 al Ral·li de Croàcia

El Campionat FIA Júnior WRC 2021 tindrà a vuit tripulacions enfrontar-se per al títol de 2021. El Ral·li de Croàcia, tot i ser d’asfalt, s’espera que posi a prova als pilots per a l’abundància de canvis de superfície i elevació que es troben en els 300 quilòmetres competitius.

Els pilots del Júnior WRC d’enguany provenen d’un ampli espectre d’experiències diferents. El més important és que tots han demostrat ser guanyadors en les categories de Rally4 a tot el món en una gran varietat de superfícies, i molts ja han tingut èxit en el Junior WRC.

Totes les tripulacions competiran amb màquines idèntiques del Fiesta Rally4 construïdes a Polònia per M-Sport, posant èmfasi en el talent dels pilots per sobre de la capacitat de les màquines. El Ford Fiesta Rally4 ja compta amb més de 50 victòries i 150 podis en la seva categoria, tot això en menys d’un any des del seu debut competitiu al juny de 2020.

Pirelli equiparà els cotxes amb una assignació màxima de 22 pneumàtics (incloent el shakedown) per a les tripulacions del Junior WRC, que poden triar entre una assignació de 18 Pirelli RA5 (durs), 10 Pirelli RA7 + (tous) i vuit Pirelli RWB (totalment mullats). La selecció de pneumàtics dependrà en gran mesura de les condicions meteorològiques però, fins i tot en condicions de sec, les condicions de les especials podrien ser molt diferents entre elles, inclús en un mateix bucle.

Les especials del Ral·li de Croàcia haurien d’oferir temps ràpids i ajustats, amb un munt de corbes amples de quarta i cinquena velocitat equilibrades amb corbes estretes i complicades que són l’equivalent a un passeig per la corda fluixa d’un pilot de ral·li, un pas en fals i un llarg camí de tornada al servei.

Inscrits

  1. 45. Martins Sesks / Renars Francis
  2. 46. Sami Pajari / Marko Salminen
  3. 47. Raul Badiu / Rares Fetean
  4. 48. Martin Koci / Petr Tesisnky
  5. 49. Jon Armstrong / Phil Hall 
  6. 50. William Creighton / Liam Regan
  7. 51. Lauri Joona / Ari Koponen
  8. 52. Robert Virves / Sander Pruul

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments