WRC: Prèvia del Ral·li de Croàcia 2021

FotoToyota

Els competidors del WRC estan a punt d’afrontar un nou repte a la tercera prova del mundial, el Ral·li de Croàcia, un nou esdeveniment per al WRC, i el primer ral·li d’asfalt real des del 2019, tenint en compte que el Ral·li Monte-Carlo és sobretot una prova d’hivern.

Tots els equips exploraran un terreny desconegut, en un ral·li que té sis tipus diferents d’asfalt, cosa que dificulta l’ajustament dels cotxes. El Ral·li de Croàcia es basa a la capital de Zagreb i es disputarà en una interessant varietat de carreteres. S’espera una barreja de superfícies desgastades i llises i, tot i que algunes seccions seran ràpides i fluides, altres parts seran més estretes i tortuoses. Després del shakedown de dijous, la prova comença divendres al matí amb la primera de les 20 seccions durant tres dies.

Horaris i trams

https://www.google.com/maps/d/embed?mid=1WCFKTKA0nAJK6qPTw1z4O-xG56Jcb3NV

Inscrits

Kalle Rovanperä arriba a Croàcia com a líder més jove del WRC, amb quatre punts d’avantatge sobre Thierry Neuville, amb Sébastien Ogier i Elfyn Evans empatats a 31 punts, quatre menys que el belga de Hyundai.

Craig Breen torna amb Hyundai, Adrien Fourmaux debuta amb un WRC, Mads Ostberg deixa el micròfon de comentarista del WRC All Alive, i retorna a la carretera al WRC2. Teemu Suninen es ‘canvia’ amb Fourmaux i correrà amb Fiesta Rally2. Chris Ingram torna al WRC, amb un Skoda Fabia Rally2, al WRC3.

Ordre de sortida

 1. 69 Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC)
 2. 11 Thierry Neuville/ Martijn Wydaeghe (Hyundai i20 Coupe WRC)
 3. 1 Sébastien Ogier/Julien Ingrassia (Toyota Yaris WRC)
 4. 33 Elfyn Evans/Scott Martin (Toyota Yaris WRC)
 5. 8 Ott Tänak/Martin Järveoja (Hyundai i20 Coupe WRC)
 6. 42 Craig Breen/Paul Nagle (Hyundai i20 Coupe WRC)
 7. 18 Takamoto Katsuta/Dan Barritt (Toyota Yaris WRC)
 8. 44 Gus Greensmith/Chris Patterson (Ford Fiesta WRC)
 9. 16 Adrien Fourmaux/Renaud Jamoul (Ford Fiesta WRC)
 10. 7 Pierre-Louis Loubet/Vincent Landais (Hyundai i20 Coupe WRC)

Total: 66 participants

 • 10 WRC
 • 7 WRC2
 • 15 WRC3
 • 8 JWRC
 • 26 No prioritaris

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments