WRC: Ral·li de Croàcia 2021: Toyota i Evans s’emporten el shakedown

FotoEvans

Després d’un inici del shakedown clarament dominat pel Toyota, els Hyundai de Thierry Neuville i Ott Tänak van poder augmentar el ritme i apropar-se als cotxes japonesos.

Al final, Elfyn Evans ha estat el pilot més ràpid, amb menys d’un segon per davant del belga de Hyundai. En menys de tres segons, trobem els «cinc grans» del campionat. Per al seu primer shakedown al WRC, Adrien Fourmaux és un interessant setè, intercalat entre altres possibles Katsuta i Greensmith.

Entre els Rally2, Teemu Suninen va començar bé en aquesta categoria contra els favorits Gryazin, Ostberg i Mikkelsen. A WRC3, el millor temps finalment ha estat per a Nicolas Ciamin, que ha tingut un tercer intent final molt bo. Per la seva banda, Lindholm ha estat segon i Yohan Rossel ha estat el tercer.

Al JWRC, el romanès Raul Badiu ha marcat el millor temps amb diferència, per davant de Martin Koci i Jon Armstrong.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments