WRC: Adamo explica el rendiment de Hyundai a Croàcia

Hyundai ja està darrere de Toyota en el campionat del món de constructors i el Ral·li de Croàcia va ser una prova més en què alguns petits errors comesos pels homes d’Alzenau van comportar grans conseqüències.

Dissabte, la mala elecció dels pneumàtics va fer molt més difícil una possible victòria, cosa que es va confirmar:

“Dissabte va ser un dia difícil, definitivament no ajudat per l’error en l’elecció dels pneumàtics pel matí, cosa que no hauria d’haver passat. Crec que sense aquell error d’elecció de pneumàtics, en veure la velocitat de Thierry (Neuville) durant tot el cap de setmana, podria haver estat encara més a prop del davant i fins i tot guanyar.

Veient els aspectes positius, l’equip va treballar molt dur i estic content perquè el cotxe va demostrar ser competitiu. És possible que haguem de millorar la nostra gestió de l’estratègia, ja que continuarà sent una lluita estreta durant la resta de la temporada i els petits errors seran magnificats i castigats molt més severament “,

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments