WRC: M-Sport torna a confiar en Fourmaux per al Ral·li de Portugal 2021

Autor d’una actuació molt convincent el cap de setmana passat a Croàcia, Adrien Fourmaux tornarà al volant del Ford Fiesta WRC en només tres setmanes a Portugal.

A més de descobrir aquesta muntura sobre la terra, els francesos també hauran d’aprendre aquesta prova ben coneguda pels seus futurs adversaris. Com recentment a Croàcia, el finlandès Teemu Suninen estarà al volant del Ford Fiesta Rally2, aquest «intercanvi» que es repetirà en el futur el 2021.

Amb Renaud Jamoul, prendrem la sortida del Ral·li de Portugal al volant del Fiesta WRC! Gràcies a M-Sport i Red Bull Motorsports que renoven la seva confiança i suport en nosaltres. Tinc ganes de més. Aquesta serà la meva primera vegada a Portugal i la primera vegada que conduiré el Ford Fiesta WRC sobre terra!

El director de l’equip de M-Sport, Richard Millener, va comentar:

«Estem encantats amb el rendiment d’Adrien a l’asfalt croat. Fa 4 anys mai havia conduït un cotxe de ral·li i avui lluita amb els seus ídols!

Té un talent natural i una habilitat que volem desenvolupar i estic encantat d’anunciar-vos que tornarà al volant del Ford Fiesta WRC al Rally de Portugal d’aquí a unes setmanes.

Descobrirà el potencial del Ford Fiesta WRC sobre terra. El repte serà completament diferent, no tindrà cap pressió, però tenim curiositat per veure com actuarà! «

Al WRC2, com a Croàcia, Teemu Suninen ja ha esmentat el seu retorn al volant del WRC a Sardenya (del 3 al 6 de juny).

«Estic molt agraït a l’equip per haver estat present en tots els ral·lis d’aquest any fins ara. Participarem al Rally de Portugal al WRC2 i estic molt emocionat de tornar al Fiesta WRC a Itàlia. Sigui quina sigui la categoria, sempre farem tot el possible per portar a casa el millor resultat per a l’equip «

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments