WRC: Croàcia diu tenir un acord per estar en el calendari dos anys més

Elogiat per la majoria de pilots aquest cap de setmana, el Ral·li de Croàcia s’ha guanyat el seu lloc durant els propers dos anys al Campionat Mundial de Ral·lis.

La notícia va ser anunciada a la televisió croata diumenge al vespre pel president del comitè organitzador de la prova, Daniel Šaškin.

“Com podeu veure, les ressenyes són fantàstiques, arriben elogis de tot arreu. Crec que hem fet una molt bona feina. Per descomptat, això sempre pot millorar. Tenim algunes coses per corregir, tenim algunes coses que hem après. Aquesta tarda he estat en una reunió amb el promotor del WRC (diumenge, estan molt contents, també la FIA. Es van sorprendre, fins i tot van dir en un moment donat que semblava que organitzàvem aquest esdeveniment per cinquena vegada, no la primera “

“L’espectacle esportiu i les imatges de Croàcia van recórrer 150 països de tot el món i més de 200 periodistes i càmeres estrangers van visitar Croàcia, que és el major nombre de mitjans mundials presents en directe a l’esdeveniment. Esdeveniment esportiu a Croàcia”.

Amb el seu perfil de carreteres molt variades i selectives, l’esdeveniment croat va oferir un repte únic a tots els competidors, molt contents de descobrir noves etapes.

Anhelant un lloc al calendari del WRC durant molts anys, aquest esdeveniment no es va afegir a causa de la crisi sanitària, a diferència de les proves de Monza, Àrtic, Ypres i Acròpolis. Aquest últim, després de les proves cancel·lades, tindrà òbviament menys possibilitats de ser renovat que Croàcia.

La gran afluència de públic als voltants dels trams va demostrar l’entusiasme dels espectadors per aquesta disciplina, encara que oficialment no fossin benvinguts en aquest esdeveniment.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments