CATALUNYA: Prèvia del Ral·li Ciutat de Valls 2021

Molts mesos després tornem a tenir una prova amb públic, un ral·li on tothom hi podrà participar, sempre seguint amb les mesures sanitàries pertinents. Valls serà el centre neuràlgic dels ral·lis a casa aquest dissabte, i després d’un 2020 sense poder-se celebrar, torna per cumplir la seva onzena edició amb 75 inscrits.

Les comarques de lAlt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès viuran la segona prova del campionat català de ral·lis d’asfalt. L’Escuderia Costa Daurada, organitzadors de la prova, han preparat una edició amb un total de 10 trams i un total de 267 km, dels quals 89,83 seran cronometrats.

L’inici i final de la prova serà al Passeig Tarradellas de Valls, així que el matí de dissabte començarà l’acció amb els trams d’El Tallat, Senan i Forès, a disputar en dues ocasions. Uns trams complicats i difícils que segur ja fan una selecció entre els pilots.

A la tarda se li afegiran els participants de la categoria de ral·lisprint, i es recorreran els trams de les Pobles i Can Ferrer, un altre cop a repetir en dues ocasions, la última d’elles, ja de nit.

Pons Skoda Fabia R5 ralli lloret de mar ctalunya
© Francesc Rodríguez

Una llista d’inscrits amb molt nivell

Pons – Chamorro sortiran amb el #1 en el seu Skoda Fabia Rally2 EVO, però no serà l’únic cotxe de la marca txeca. Albert Orriols – Lluis Pujolar també tornen a l’acció amb un altre Skoda Fabia Rally2. Els guanyadors de 2017 a Valls, Martínez – Larrosa estaran a la línia de sortida amb el seu BMW M3 E30, mentre que els guanyadors del Campionat de Catalunya 2019, Aleix Vila – Jaume Poch i el Peugeot 106 s16 que el va portar a la glòria aquell any també pendran la sortida.

Domènech – Brugué ens deleitaran amb el so del Porsche 997 GT3 R, molt semblant al Porsche 911 GT3 CUP d’Espasa – Codinachs. Parés – Ylla sortiran amb el Citroën C3 N5, agustina – Jiménez hi seran amb un Ford Fiesta Rally2, i De Las Heras – Alsina amb un Mitsubishi Lancer Evo VI.

© Francesc Rodríguez

Per darrera la llista s’engreixa amb el Volant RACC, on hi apareixen 5 inscrits amb el Peugeot 208 N3. El campionat de Catalunya de Promoció aporta 16 pilots més, dels quals 6 seran de la Challenge Saxo.

Per acaba d’arrodonir la prova cal sumar-hi els participants de regularitat que fan pujar la xifra fins als 75 equips inscrits. Un autèntic luxe per començar el mes de maig al màxim.

Llista d’inscrits: aquí

Horaris: aquí

Mapa dels trams: aquí

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments