WRC: Oliver Solberg a Sardenya amb un Hyundai i20 WRC

Absent de l’equip de Hyundai a WRC2 presentat ahir per córrer a Sardenya, Oliver Solberg serà present a Itàlia però en un cotxe molt més potent.

Així doncs, i després del bon paper a l’Àrtic Rally, el suec tornarà al volant d’un Hyundai i20 WRC a Sardenya. Amb només 19 anys, Oliver Solberg competirà en el seu primer esdeveniment de terra a la categoria reina. L’any passat, el pilot de Hyundai va tenir l’oportunitat de viure aquest esdeveniment en un Skoda Fabia Rally2, que va liderar al final de la 2a etapa entre els WRC3 abans d’equivocar-se, un error que el va fer caure al 6è lloc de la categoria.

“Estic molt content d’anunciar que tornaré a l’i20 Coupe WRC al Ral·li d’Itàlia. Des que vaig baixar del cotxe al final de l’Àrtic Rally de Finlàndia, he estat desesperat per tornar-hi, i estic molt content que l’oportunitat s’hagi presentat tan aviat “.

Igual que a l’Àrtic, el cotxe suec serà gestionat per l’equip francès 2C Competition. I, igual que amb la prova d’hivern de l’inici de la temporada, l’i20 del suec tindrà elements més recents que el cotxe propietat de 2C i alineat per a Pierre-Louis Loubet.

“L’objectiu per a mi és el mateix que la darrera vegada: guanyar la major experiència possible. És una oportunitat fantàstica per tornar a conduir aquest cotxe, així que estic molt agraït a tot l’equip de Hyundai Motorsport i, per descomptat, a la competició 2C per al cotxe. Espero amb interès !”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share