WRC: El Ral·li de Portugal 2021 serà amb públic

Bones notícies per als amants del ral·li a Portugal. El Ral·li de Portugal, la propera prova del Campionat del Món de Ral·lis (WRC) prevista del 21 al 23 de maig, podrà comptar amb espectadors. En qualsevol cas, és natural que sigui necessari seguir totes les normatives sanitàries per evitar el contagi del coronavirus.

Segons l’agència Lusa, que cita la font de l’organització, l’esdeveniment podrà comptar amb aficionats presents. António Lacerda Sales, secretari adjunt d’Estat i Salut, també va assenyalar en la mateixa direcció:

Tinc una gran confiança en els nostres òrgans, concretament en la Direcció General de Salut i en el comitè tècnic d’esdeveniments de masses. La informació que tinc és que va donar una opinió favorable al Ral·li de Portugal.

En visitar Fafe, el ministre va reconèixer que el Ral·li de Portugal té ‘característiques molt específiques, perquè és molt difícil controlar els assumptes públics’. Tot i això, les forces de seguretat tenen instruccions per intentar controlar l’afluència de gent cap als trams.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments