WRC: Hyundai estén el contracte de Neuville i Tänak per la propera temporada

Ott Tänak i Thierry Neuville acabaven el seu contracte al final d’aquesta temporada 2021. El dijous, Hyundai Motorsport ha anunciat la signatura de nous contractes plurianuals per als seus dos pilots.

No obstant això, a la seva declaració oficial, el fabricant coreà no ha especificat la durada dels dos contractes. A partir de les properes setmanes els dos homes participaran en el desenvolupament del nou Rally1 previst per a la propera temporada.

Per a Hyundai Motorsport, aquesta doble signatura és un missatge potent per reafirmar la seva continuïtat juntament amb el desenvolupament del nou cotxe.

“Estem encantats d’estendre la nostra relació amb Thierry i Ott més enllà del 2021 amb acords plurianuals. Treballar amb aquests dos pilots amb talent en el futur demostra una vegada més la nostra determinació i ambició sempre presents per tenir èxit en el Campionat Mundial de Ral·lis i reafirma el fort compromís de Hyundai amb aquest campionat quan entra en la seva nova era híbrida el 2022. Tots dos han demostrat ser excel·lents ambaixadors de la marca i de l’equip i vull agrair a Thierry la seva fidelitat a Hyundai Motorsport des del 2014 i a Ott per la seva confiança en nosaltres i en el nostre treball. Estem molt contents de continuar col·laborant amb ells ara i en els anys de venir.

Andrea Adamo

Comencem la fase crucial de provar el nostre nou cotxe 2022 Rally1 perquè juntament amb Thierry i Ott puguem executar un pla de proves. Tampoc no podem oblidar que encara tenim feina per fer junts aquest any, centrada en els nostres objectius per al 2021 i el futur fins al 2022 i més enllà.”

Andrea Adamo

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments