CATALUNYA: Ral·lisprint de La Codina 2021: Solà guanya la general, Cornet entre els turismes

Ramon Cornet – Daniel Nogué (C2) aconsegueixen el triomf en un final molt ajustat donant el tomb a la classificació en l’últim tram. La victòria general era per al Side By Side de Dani Solà i David Moreno, com les altres places de podi.

La parella al volant d’un veterà Citroën C2 Proto de PCR Sport van aconseguir un treballat triomf en el I Ral·lisprint circuit de la Codina, prova organitzada per l’Escuderia Mollerussa amb la qual es donava el tret de sortida al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprint de Terra.

El ral·lisprint es va disputar a les instal·lacions del circuit de la Codina, propietat del pilot Xevi Pons i on té la seva acadèmia de pilotatge. El traçat tenia un recorregut total de 31,92 km cronometrats, distribuïts en sis tram, dos d’ells diferents.

El tàndem Cornet-Nogué va estar acompanyat al podi final de turismes per Jesus Jimenez-Ignacio Paz (Citroën C3) i Marià Parés-Dani Muntadas (Citroën C3 N5), completant d’aquesta manera un triplet per l’equip PCR Sport. La victòria no va arribar fins un últim tram on Cornet remuntava els 3,2s amb el líder i acabava endossaant 6,4s en la classificació final.

La prova va estar marcada des del primer moment per la penalització a José Luis Garcia, que malgrat la seva excel·lent actuació durant tot el ral·li i de guanyar totes les especials, no va poder recuperar el temps de l’inici.

El Side By Side, la referència

Entre els Syde by Syde Dani Solà i David Moreno dominaven amb mà de ferro, convertint-se en els únics capaços en evitar el ples de scratxos de García – Moreno, amb un millor crono en l’últim tram.

solà_sbs_la_codina_2021
© Aitor Domingo

El podi final el completaven Cucharrera i de Las Heras amb un altre Maverick X3 a 13s dels vencedors, mentre que Lascorz i Garcia en un altre vehicle de les mateixes característiques tancaven un ajustat podi, on la diferència entre el segon i el tercer va ser només d’1,1s.