RAIDS: Presentat el Dakar 2022

Ja s’ha revelat la ruta del Dakar 2022, en línies generals. La cursa tindrà lloc només a Aràbia Saudita per tercer any consecutiu, aquesta vegada del 2 al 14 de gener entre Ha’il i Gidda, amb un dia de descans a Riad.

Una nova edició que segueix marcada per la taca de disputar-se en un país els drets humans es violen de forma constant, trencant per complet amb els orígens de la prova.

Una part de la ruta serà pel desert del Empty Quarter, però encara no s’han donat a conèixer els detalls. El pròleg i la cerimònia de sortida tindran lloc l’1 de gener a Ha’il, ciutat que l’endemà rep la primera etapa. El dia de descans és el 8 de gener a Riad, mentre que el Dakar 2022 acabarà el 14 de gener a Gidda.

Imagen

En un dossier de premsa, el director de la cursa, David Castera, deia:

“Pel que fa als territoris, la ruta es caracteritzarà especialment per un pas pel Empty Quarter, aquella vasta extensió del desert, les sorres i dunes de les quals atrauran els pilots i les tripulacions del Dakar. Després, la ruta de sorra i dunes seguirà per dirigir-se a Riad i després a Gidda’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments