WRC: La súperespecial de Porto del Ral·li de Portugal 2021 sense públic

El superespecial del Ral·li de Portugal a Porto no tindrà públic. La especial es farà al voltant del fort de São João Baptista, on les tasques d’adequació s’estan duent a terme des d’aquest dimarts.

Al lloc web de l’empresa municipal de cultura i esport de Porto, Ágora, es pot llegir que la superespecial tindrà poc més d’1 km de longitud, començant i arribant a l’avinguda de Dom Carlos I al costat de l’accés a la Praia do Ourigo. Cada pilot completarà tres voltes al circuit que té una zona superior, dos xicans i un salt.

La Direcció General de Salut autoritza fins al 30 per cent de la capacitat dels seients per a l’etapa especial de Porto. Tot i això, l’organització va considerar que els costos de l’operació serien massa elevats per a l’Ajuntament de Porto per a un nombre reduït de seguidors. D’altra banda, segons l’Àgora, les coses difícilment es podrien preparar en la concessió de serveis i, per tant, la decisió va ser no comptar amb públic a la súperespcial del Ral·li de Portugal.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments