RAID: Al-Attiyah el més ràpid del pròleg del Ral·li Andalusia 2021

El Ral·li Andalusia va començar dimecres, amb un curt pròleg de classificació. El Nasser Al-Attiyah de Toyota aconseguia el millor temps, just per davant de Vaidotas Žala, que és navegat pel portuguès Paulo Fiúza en un MINI.

La secció cronometrada d’aquest tipus de qualificació només tenia una longitud de 8 km. El qatarià va ser el més fort, completant-lo en 5m50s. Va ser tres segons més ràpid que Žala, amb Carlos Sainz (X-Raid MINI) el tercer a nou segons.

Guillaume de Mevius (Henrard Dunbee) va signar la quarta posició a 11 segons guanyant en la categoria T3, seguit de Mitchell Guthrie en una OT3 del Red Bull OffRoad Junior Team. El va seguir Rui Carneiro, dirigit per José Janela en un MMP Rally Raid, tercer de la T3.

  1. Al Attiyah 5’50’’
  2. V. Zala +3’’
  3. Sainz +9’’
  4. G. De Mevius +11”
  5. M. Guthrie +16’’

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra amb la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments