SCER: Cruz – Mújica aconsegueixen un treballat triomf al Ral·li Villa de Adeje 2021

Domini clar d’Enrique Cruz i Yeray Mújica. Triomf aconseguit tram a tram, el de Ford es va endur la seva primera victòria en el Nacional a pic i pala En els primers metres era Ares qui es posava al capdavant de la classificació, però el de Hyundai no va poder aguantar el ritme imposat pel Tenerife. Cruz li robava la cartera a la segona especial i començava a anar-se’n a poc a poc, fins a acabar l’etapa amb la notícia de la retirada de el gallec per sortida de carretera en l’últim tram de la nit.

La parella Cruz-Mújica s’anaven a dormir amb una còmoda renda de 15 segons sobre Pernía i Lemes i, una segona jornada de carrera amb cent quilòmetres de lluita contra el crono. Però el modus operandi del campió canari era impecable. Mostrava un ritme alt però intentant assegurar la mecànica i preservar-se de possibles errors. Ritme que el portava a marcar els millors temps en el primer bucle del matí, portant l’avantatge fins al mig minut i administrar, amb saviesa, la renda en l’últim bucle entrant a Adeje com a guanyador de la trentena edició de la prova.

On hi havia una mica més d’emoció era en la baralla per la resta de places del pòdium. El dia començava amb Pernía amb quatre segons d’avantatge sobre Lemes. En l’especial de Fasnia el de Citroën es posava a només set dècimes del càntabre i ja, a Arico, el superava obrint forat, a poc a poc, fins arribar a l’equador del dia amb cinc segons que mantenia fins al final.

Miguel Suárez realitzava una cursa extremadament regular i es convertia en l’ombra dels homes del pòdium. Sempre molt a prop dels de davant i amb diversos scratx en el seu haver i, sobretot, sumant experiència i quilòmetres amb el Fabia R5. Començava segon absolut en les dues primeres cronometrades i, a partir d’Arguayo, es quedava un pas per darrere però sempre a l’aguait de qualsevol errada dels de davant.

José Luís Peláez aconseguia acabar en la cinquena plaça després d’un accidentat inici amb el Polo R5. Luis Vilariño (Skoda) i Francisco López (Hyundai) es col·locaven a continuació sumant punts per al SuperCER. Angel Bello veia llastada la seva carrera per una penalització d’un minut. Fariña tornava a marcar-se una gran cursa, sense errors, dominant entre «els petits» amb el 208 R2. Tancant el top ten Fran Suárez amb el Ford R5.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments