WRC: Evans no baixa el ritme i s’adjudica el shakedown del Ral·li de Portugal

Elfyn Evans / Scott Martin (Toyota Yaris WRC) han aconseguit el millor registre del Shakedown del Ral·li de Portugal que s’ha celebrat avui al matí a Paredes. El pilot de gal·lès ha obtingut el seu millor registre en la quarta passada pel tram de 4,6 km. Ott Tänak / Martin Järveoja (Hyundai I20 Coupé WRC) han acabat en el segon lloc, amb el temps obtingut en el seu tercer intent, amb Kalle Rovanperä / Jonne Halttunen (Toyota Yaris WRC) en tercer lloc.

Tres dècimes separen els tres homes del davant, cosa que significa que ja van a un gran ritme. Per darrera Katsuta, Ogier i Greensmith ocupen la quarta, cinquena i sisena posició respectivament. Curiós el cas del pilot de Ford M-Sport que no ha començat a rodar fins ben entrat el matí. Per la seva banda el pilot japonès de Toyota ha estat el primer en marcar el millor registre en la primera passada pel shakedown, un ritme que no ha estat capaç de mantenir en les següents passades.

Neuville, Sordo, Loubet i Fourmaux han estat els quatre pilots que han tancat el top10. El pilot de M-Sport és el que més passades ens ha deleitat al tram de Paredes, amb fins a 7 intents.

© Nacho Mateo

WRC2 i WRC3 junts i ajustats

Esapekka Lappi i Janne Ferm (Volkswagen Polo GTI R5) han estat els més ràpids entre els WRC2, superant per quatre dècimes a Teemu Suninen i Mikko Markkula (Ford Fiesta Rally2). Tercer lloc per a Mads Østberg i Torstein Eriksen (Citroën C3 Rally2), segon i mig més enrere. Hi ha una bona lluita en aquesta categoria, que també inclou Marco Bulacia (Skoda Fabia Rally2), Nikolay Gryazin (Volkswagen Polo GTI) Eric Camilli (Citroen C3 Rally2), Ole Christian Veiby (Hyundai I20 R5) , Martin Prokop (Ford Fiesta MK II), Oliver Solberg (Hyundai I20 R5) i Tom Kristensson (Ford Fiesta MK II).

Tot i que pertanyen al WRC3, Ricardo Teodósio i José Teixeira (Skoda Fabia Rally2 evo) han ‘volat’ al shakedown arribant a la tercera posició entre els RC2, a 1,7 segons de Lappi.

Ricardo Teodósio i José Teixeira (Škoda Fabia Rally2 evo) han estat els més ràpids al Shakedown del Ral·li de Portugal, entre els WRC3, superant a tots els competidors estrangers i locals. Chris Ingram i Ross Whittock (Škoda Fabia Rally2 evo) han quedat segons a 1,7 segons, amb Yohan Rossel / Alexandre Coria (Citroën C3 Rally2) en el tercer lloc. A continuació han arribat Jan Solans / Sanjuan (Citroën C3 Rally2), per davant del segon millor portuguès, Armindo Araújo (Luís Ramalho (Škoda Fabia Rally2 evo). Després han acabat Pepe López / Diego Vallejo (Škoda Fabia Rally2 evo), Bruno Magalhães / Carlos Magalhães (Hyundai i20 R5), Nicolas Ciamin / Yannick Roche (Citroën C3 Rally2) que han quedat vuitens per davant d’Alberto Heller / Marc Martí (Citroën C3 Rally2).

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share