RAIDS: Loeb ja té substitut per Elena

Fa uns mesos, Sébastien Loeb va sorprendre quan va anunciar la seva separació amb el navegant Daniel Elena, que portava gairebé dues dècades amb ell. Tot i això, va haver de trobar un nou company, i aquest ja està definit: Fabian Lurquin.

L’anunci va aparèixer a les xarxes socials, en què el pilot deia que l’elecció seguia una anàlisi acurada: es creu que Xavier Soultrait també era una opció:

“Després de diverses setmanes de converses i proves amb navegadors experts i experimentats descartats finalment, la meva opció és quedar-me finalment amb Fabian Lurquin ‘.

Loeb va confirmar l’elecció:

El seu enfocament de la competició i la seva experiència sobre el terreny em van convèncer. La presentació de l’itinerari Dakar 2022 la setmana passada, en què la navegació tindrà un paper encara més important, va influir definitivament en la meva decisió. Ara començarem a treballar junts amb Fabian i elaborarem un programa de preparació que ens permetrà conèixer-nos millor i estar preparats per a l’inici d’aquesta famosa cursa ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments