WRC: Oliver Solberg no prendrà la sortida en el Ral·li de Sardenya de la propera setmana

El pare d’Oliver, Petter Solberg, va donar positiu per coronavirus el dilluns (24 de maig). El protocol COVID-19 de l’apèndix S de la FIA i els reglaments dels governs nacionals ofereixen instruccions clares de quarantena per als que estiguin en contacte proper.

Oliver ha donat negatiu en repetides ocasions des de dilluns, però romandrà en quarantena en un hotel de Porto durant 14 dies.

Oliver tenia previst fer la seva segona aparició amb el Hyundai i20 Coupe WRC de la temporada a la prova del Campionat de Món de Ral·lis amb seu a Olbia la propera setmana.

Oliver va dir:

«Us podeu imaginar que estic més que decebut per aquesta notícia. Estic una mica desolat.

«Però ja saps, hem vist en l’últim any el que el coronavirus pot fer. El meu pare està bé, amb una petita febre, i ara mateix estic pensant en ell.

«És realment difícil de portar ara, però el moment de la meva pròxim ral·li en aquest increïble Hyundai i20 Coupe WRC arribarà. Tenim aquestes normes i reglaments per una raó i aquesta raó és intentar que això no s’estengui.

«La meva família accepta completament el que la FIA, els organitzadors del ral·li, els governs nacionals i els professionals mèdics ens diuen. El més important és que mantinguem a la gent fora de perill».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments