WRC: Lappi i la subhasta del seient de M-Sport

Espekka Lappi creu que ha tornat a demostrar que és una «elecció clara» per obtenir un lloc el 2022 en un dels tres equips oficials, però la vida no és fàcil. Toyota ja té el trio amb el qual hauria de quedar-se per al 2022. Molt semblant al que passa amb Hyundai.

Lappi ha demostrat un ritme molt superior als seus rivals, inclús als rivals que es postulen per al seient de Ford per la temporada que ve. Suninen no ha estat capaç de guanyar-lo i Mikkelsen tampoc, la velocitat del pilot de Volkswagen per aquesta temporada queda palesa en cada traçada de cada tram que disputa.

Sí, si em donen un milió d’euros, llavors puc fer-ho, sense problemes. En aquests moments estranys, és encara més difícil obtenir patrocinadors. Ho intentaré, però no hi ha garanties que pugueu continuar.

Hyundai té dos pilots amb contractes, Craig Breen i Dani Sordo no se sap què faran encara, però pot ser que continuï tal com aquest any. Queda M-Sport, Gus Greensmith continua molt «verd» però el seu pare pensa que ha de continuar, i Malcolm Wilson necessita diners.

Ford assigna recursos per al Rally1, però només per a desenvolupament o també per obtenir un pilot més fort? Wilson respon:

«No vam discutir els números, però de la mateixa manera que vam aconseguir el 2017/2018, hem trobat una solució. És cert que Ford ens va donar suport i ens dóna suport molt en el disseny i el desenvolupament del cotxe nou, el meu objectiu és trobar els mitjans per fer una bona feina»

Si necessites diners tens a Greensmith, Adrien Fourmaux mostra cada vegada més i més talent i projecció i podria ser-hi en un tercer cotxe, mentre que el seient per a un pilot amb talent i experiència hauria de ser subhastat entre Teemu Suninen, Esapekka Lappi i Andreas Mikkelsen.

Si algun d’ells obté més diners que l’altre ja se sap on farà cap. Si Lappi no pot fer més proves, és difícil donar senyals. Si M-Sport té un cotxe per lluitar amb Hyundai i Toyota, serà una pena no disposar de pilots a l’alçada

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments