WRC: Toyota tindrà un Rally2 o un Rally3 al 2022

En les declaracions de Autosport, Jari-Matti Latvala, cap de l’equip del WRC de Toyota Gazoo Racing va revelar que Toyota està pensant en construir un Rally2, i Rally3, cosa que encara no s’ha decidit, i que vol tenir a prova el proper any:

“Sí, estem buscant un programa de clients, cotxes que podem vendre, i encara estem investigant les opcions amb Rally3 i Rally2. Tots dos són molt interessants, però ni tan sols tenim decidit quin farem primer. Estem desenvolupant el programa perquè volem tenir les primeres proves del cotxe el 2022. No puc dir si pot estar a la venda el 2022, però en proves, segur. “

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments