CATALUNYA: Prèvia Ral·li Empordà 2021

L’Escuderia Baix Empordà, organitza els dies 28 i 29 de maig el XXXIV Ral·li Empordà, dins el calendari de Catalunya de Ral·lis. La prova amb seu a la Bisbal d’Empordà, comptarà amb les verificacions divendres i els trams de competició dissabte.

La prova gironina serà puntuable per al Campionat de Catalunya Ral·lis, amb les seves classes i Copes, Campionat de Catalunya Ral·lis Històrics per a Pilots i Copilots, Copa de Catalunya de Ral·lis d’Asfalt, 43 Volant RACC / Trofeu MAVISA, Trofeu de Catalunya de Rallysprints Asfalt, Campionat de Catalunya de Regularitat Súper Sport i Sport, Pilots i Copilots i la Challenge Rallycracks Asfalt.

Puede ser una imagen de al aire libre
©️ Nacho Mateo

L’Empordà comptarà amb una etapa i dues seccions, cada una d’elles amb els 4 trams cronometrats a repetir en dues ocasions. Així doncs el ral·li tindrà 8 trams, 4 d’ells diferents i una distància total programada de 316,30 km, dels quals 87,42 seran contra el cronometre.

Els Àngels, Santa Pellaia, Sant Grau i La Ganga són noms tan coneguts com complicats per als 122 equips que seran presents a la sortida de la prova (86 de velocitat i 36 de regularitat). Un rebrot, no sabem si puntual o durador, del Campionat de Catalunya de Ral·lis per quantitat i per qualitat en la llista d’inscrits d’aquesta prova.

Una llista d’inscrits històrica

La llista de participants a la cita és d’autèntic luxe, com feia anys que no es veia al català de ral·lis. Entre els principals espases destaquen fins a cinc vehicles Rally2. El principals inscrits del campionat de Catalunya seran Eduard Pons i Albert Orriols amb els Skoda Fabia Rally2, el nou Hyundai i20 R5 de Xavi Agustina, Climent Domingo en un Ford Fiesta R5 i un tercer Skoda Fabia amb Jordi Ventura al volant.

Puede ser una imagen de moto, césped y árbol
©️ Nacho Mateo

La llista no es queda amb els titulars, darrera venen una munió de cotxes que faran gaudir a tots els presents, com és el cas del BMW M3 E30 de José Mª Martínez – Luka Larrosa, el Porsche 997 GT3 RS de Xavier Domènech i Sergi Brugué, mateixa unitat amb que sortiran David Espasa i Juan Codinach o el Porsche 997 RGT de Santiago Mateo i Carles Jiménez.

La llista continua amb grans cotxes i noms com el nou Renault Clio Rally5 tripulat per Marc Ventura i Gerard Alsina, i menció especial per al Pegueot 106 S16 d’Aleix Vila i Jaume Poch, que després de batallar i moure cel i terra per ajuntar el pressupost necessari seran a la sortida de la prova.

Segona cita del Volant RACC

Segona cita de la temporada del Volant RACC / Trofeu MAVISA que posarà a prova a les joves promeses dels ral·lis catalans. Ferran Aymerich i Eric Bellver defensaran el liderat que van aconseguir a l’imposar-se en la primera prova puntuable de la temporada a Valls. Aymerich va aconseguir una contundent victòria que el situa com un dels màxims favorits al triomf final.

Puede ser una imagen de automóvil y carretera
©️ Nacho Mateo

Els altres aspirants al títol del Volant RACC / Trofeu MAVISA 2021, Antonio Herrerías i Ruben Muñoz, copilotats per Javier Martínez i Javi Martínez respectivament, seran els màxims rivals del líder, sense oblidar a Joan Torres, Roger Bergadà, Joan Segalàs, Miquel Riera i Alejandro Mauro.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share