WRC: Neuville amb la necessitat de donar-li la volta a la situació al Ral·li de Sardenya 2021

Culpable d’un gran error a Portugal a l’última prova del calendari, Thierry Neuville vol i ha de reiniciar mentalment a Sardenya aquesta setmana.

En aquest terreny, el pilot belga ha jugat la victòria molt sovint i el seu Hyundai i20 Coupe WRC és clarament el cotxe a guanyar en aquest terreny amb tres victòries en els darrers tres anys, inclosa una del propi Thierry Neuville.

Per tant, no és d’estranyar que el múltiple subcampió del món sigui tan optimista i entusiasta abans de començar l’esdeveniment.

“El Ral·li de Sardegna és un gran esdeveniment en què tot l’equip ha estat sempre molt fort. Alguns de nosaltres ja hi hem guanyat i esperem tornar al primer esglaó. Aquest any estarà marcat per alguns canvis quan tornem a Olbia, on hem estat en el passat, però les etapes seran més o menys iguals. Serà un esdeveniment dur, segur, però amb sort podrem remuntar i signar un fort resultat d’equip”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share