WRC: Suninen de tornada al Ford Fiesta WRC al Ral·li de Sardenya 2021

Després de dues proves al WRC2, Teemu Suninen torna a la categoria reina del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) al Ral·li de Sardenya el proper cap de setmana. L’home de M-Sport Ford començarà aquesta cursa italiana amb la intenció de fer-ho millor que en les dues primeres rondes de l’any, en què el vuitè lloc va ser el seu millor resultat.

El finlandès va dir que ho hvia fet bé en d’altres anys a Sardenya, prova que la gestió de pneumàtics serà un repte:

‘Sempre m’ha agradat conduir a Sardenya. Es un ral·li difícil sobre terra, però el cotxe pot fer front a la duresa, tot i que cal controlar el desgast dels pneumàtics, i això serà un aspecte molt important. Normalment he aconseguit bons resultats a Sardenya. No provaré els pneumàtics Pirelli fins al ral·li, que és un repte, però l’afrontaré i aprofitaré al màxim el cap de setmana”.

Conscient que estarà en desavantatge per venir d’unes curses en un Rally2, Suninen considera que pot compensar amb la seva posició de sortida:

“Ajuda a començar a Sardenya just després de Portugal, però els altres tindran una setmana d’avantatge sobre mi després d’estar en un Rally2. Ells coneixen tot el conjunt i no hi puc fer molt, de manera que he de fer un gran salt amb la meva posició als trams, que serà bona per al primer dia si comença amb temps sec».

Finalment, el nòrdic va parlar de la transició d’un Rally2 a un World Rally Car:

‘Estic molt emocionat de tornar al Ford Fiesta WRC. Conduir és divertit i diria que és més fàcil passar del Rally2 al WRC que al revés. Disposem d’aerodinàmica i és més fàcil operar amb la palanca de canvis. Però és més fàcil portar els pneumàtics perquè superen els 100 CV de diferència i es poden desgastar massa rodes. Això pot dificultar el ral·li, però estic aquí per aprendre els pneumàtics i tenir un ral·li net ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share