WRC: Ogier vol continuar unit a Toyota després de la seva retirada a finals de 2021

La decisió de Sébastien Ogier de retirar-se del Campionat del Món de Ral·lis (WRC) com a pilot a temps complet al final d’aquesta temporada s’ha pres i és irreversible. Tot i això, no tanca la porta a la participació esporàdica i, com a tal, voldria mantenir-se vinculat a Toyota.

Després de les quatre primeres rondes de l’any, Ogier va fer aquesta confessió davant dels micròfons de Motorsport.com:

“En els ral·lis, és cert que no tanco la porta a tornar, potser, però fins ara l’únic que faria seria el de Monte-Carlo. Per tant, per més coses, hem de parlar amb l’equip en algun moment per veure quina és l’estratègia per al futur i quina és l’estratègia per a l’alineació dels pilots i com hi podria cabre ”.

Buscant la continuïtat de Toyota, el francès va dir fins i tot que es tracta d’un somni, però no és l’única ambició del seu futur en l’automobilisme:

“El meu somni és quedar-me amb Toyota, però vull fer Le Mans. Però no hi ha res dit. Aquesta discussió [sobre la renovació] amb prou feines ha començat i aquest any hem estat molt concentrats, però el meu desig és quedar-me amb l’equip. De vegades dic que m’encantaria tenir l’oportunitat d’anar als circuits i participar a Le Mans. No estic segur de si això serà factible o no, i a partir de l’any vinent o no, però és una cosa que m’agradaria”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share