WRC: Hyundai i Neuville comencen liderant el shakedown del Ral·li de Sardenya 2021

Al llarg dels 2890 metres d’aquest shakedown, marcat per algunes parts asfaltades, Thierry Neuville ha estat l’home més ràpid aconseguint el millor registre en el seu quart intent, gairebé un segon per davant d’Ott Tänak. Pel seu retorn al volant del WRC, i després de no haver fet cap test abans d’aquest esdeveniment, Teemu Suninen ha acabat en un bon tercer lloc.

Ogier ha estat quart i Sordo cinquè, el de Hyundai ha quedat entre els dos Toyota que demà sortiran obrint pista, amb Evans sisè.

Setè a la classificació del shakedown, Kalle Rovanperä no va poder sortir en l’ordre que tenia previst en aquest shakedown, ja que la direcció assistida del seu Yaris WRC ha fallat.

Entre els Rally2, Mads Ostberg ha dominat els millors registres fent només dues passades pel tram, per davant d’Adrien Fourmaux, de tornada al seu Fiesta Rally2. Al WRC3, el duet francès Rossel / Camilli està en bona forma, mentre que Kajetan Kajetanowicz i Chris Ingram han interpretat aquest shakedown com un pur tràmit.

  • 1. Neuville
  • 2. Tänak +0.9
  • 3. Suninen +1.0
  • 4. Ogier +1.2
  • 5. Sordo +1.6
  • 6. Evans +1.7
  • 7. Rovanperä +1.7
  • 8. Greensmith +2.1
  • 9. Loubet +4.3
  • 10. Katsuta +4.5
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share