WRC: Dia 1 – Ral·li de Sardenya 2021: Tänak lidera, Ogier dona un recital

Ott Tänak continua liderant el Ral·li de Sardenya, cinquena prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). Tot i que la tarda va estar dominada pel seu company d’equip de Hyundai, Dani Sordo, el campió del 2019 manté un bon avantatge al capdavant.

Després de dominar el matí, Tänak va començar la tarda amb la mateixa nota, amb el millor registre de TC 5 (Tempio Pausania 1), superant a Sébastien Ogier per 4,9. L’home de Toyota va passar a la segona posició general avançant a Sordo, que va acabar cinquè el tram, també per darrere de Thierry Neuville i Elfyn Evans (Toyota).

A la sisena especial (Erula / Tula 1), Sordo va ser el primer a superar Tänak, aconseguint el primer lloc per davant del seu company per 1,8 segons. Ogier va ser tercer en 7.3, de manera que Sordo va recuperar el segon lloc. Neuville i Evans van completar el top cinc. En el segon pas per Tempio Pausania, Sordo va tornar a avançar-se Tänak, ara per només tres dècimes, mentre que Evans va signar el tercer temps per davant d’Ogier i va aconseguir el quart lloc a la classificació general: va superar Neuville, que va fer el setè registre després d’una punxada.

Imagen
Toyota

Divendres es va acabar amb Sordo tornant a imposar-se a Erula / Tula a la segona passada. A la vuitena especial, va tenir el mateix temps que Neuville 5.6 per davant de Tänak. Així, l’estonià ha acabat el dia 19,4 per davant de Sordo. Ogier va marcar la quarta marca de l’especial i es manté tercer a la general, ara a 36,2 segons de Tänak. Evans, cinquè al TC8, és quart a la classificació general amb més d’un minut de distància, igual que Neuville, que tanca els cinc primers.

Al WRC 2, Mads Østberg (Citroën) continua reforçant el seu lideratge. Jari Huttunen (Hyundai) és el seu principal perseguidor, a 27 segons després de ser el més ràpid al TC8. Marco Bulacia Wilkinson (Skoda) és tercer a 2’03.9s.

Yohan Rossel (Citroën) ha acabat la jornada recuperant el comandament de la classificació. El francès ha liderat el TC8 i es situa al capdavant de la categoria general amb 16,3 per davant de Pepe López (Skoda). Abans, el líder era Kajetan Kajetanowicz, però el polonès de Skoda es va sortir en l’últim revolt de l’últim tram cedint tota opció. Jan Solans (Citroën) és el tercer de la categoria i ha estat capaç de marcar un millor registre entre tots els RC2 en el primer pas per  Tempio Pausania.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share